Menu
Welkom op de website van De Bierhoeder,

de eigenzinnigste speciaalbierwinkel van Nijmegen!

In hartje centrum van Nijmegen bevindt zich het podium voor de lekkerste bieren uit de hele wereld. Wekelijks zorgt Billy Engels voor de nieuwe bijzondere bieren, die een speciale plek krijgen in onze winkel. En, zoals het een liefhebber betaamt, vertelt Billy de mooiste verhalen over de exotische speciaalbieren en dorstlessende pilsen.

Je kunt in onze winkel terecht voor honderden verschillende bieren en het assortiment wordt steeds uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een IPA, een Porter of een Saison, licht blond of zwaar donker, een cider of alcohol-vrij, voor ieder’s smaak hebben wij een lekker biertje.

Op de grote houten tafel vind je bovendien mooie cadeaupakketten, maar je kunt er ook voor kiezen om iemand blij te maken met een cadeaubon van De Bierhoeder.

Dus kom maar eens een kijkje nemen als je op zoek bent naar een bijzondere fles, mooi cadeaupakket, bierglazen of een antwoord op je vragen over bier, maar ook voor de proeverijen en workshops. Kijk voor meer informatie bij Proeverijen en Beer University. Of neem gewoon plaats in onze koffiehoek en blader rustig in de vele boeken over bier die Billy voor je heeft meegenomen.

Graag tot ziens bij De Bierhoeder! 

Bier van de week              

 

 

 

‚Äč

Primeur! Bier op blik van Oersoep en dan ook nog 's een gloednieuwe: Load. Een IPA van 7,6% helemaal ramvol van de hoppen, vandaar de naam. Toch drinkt hij makkelijk weg door het lage koolzuurgehalte. De flink bittere afdronk maakt het helemaal af.

  

BIER / SPIJS COMBINATIE   

Bier en spijs ineen! Deze Gummibierchen zijn alcoholvrij maar hebben een fris, fruitig biersmaakje en een flinke toets citroen. Soort snoepradlertje zeg maar. Gewoon een keertje uitproberen kan geen kwaad toch?